Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
izrada web sajta

Telefon inženjering doo - Izgradnja telekomunikacionih sistema i sistema pametnih instalacija

solarna elektrana

Ogromno iskustvo na polju telekomunikacionih sistema sa preko 1000 urađenih objekata telefonskih instalacija širom Srbije. Kompletna izgradnja pretplatničkih mreža od centrale do pretplatnika.

Kilometri postavljenih optičkih kablova na povezivanju telefonskih centarala, polaganje optičkih kablova direktno od centrale do krajnjih korisnika na Novom Beogradu. Izrada sistema pametnih instalacija, sistema videonadzora, protiv požarne zaštite, sistema kablovske televizije...

solarni paneli
Povezivanje pametnih instalacija u Beogradu
solarni paneli
Povezivanje strujnih instalacija u Beogradu
solarni paneli
Provlačenje okiten cevi za optičke kablove na Novom Beogradu
solarni paneli
Rad u telefonskoj centrali ATC Akademija u Beogradu
Telefonske instalacije

Prilikom rekonstrukcije telefonske mreže u Beogradu od strane Telekoma, Telefon inženjering doo je uradio veći deo posla. Radove izvodimo na spuštanje telefonskih koncetracija sa potkrovlja zgrada u prizemlje objekata i izradu novih instalacija. Velik broj telefonskih instalacija uradili smo na centralnom području Beograda i to na telefonskim centralama ATC Akademija, Istureni stapen Jovanova, Dorćol, Zeleni venac kao i centralno područje Zemuna. Takođe, na Novom Beogradu smo uradili velik broj instalacija kablovske televizije, kao i optičkih instalacija. Uradili smo povezivanje optičkim kablom Telefonske centarale u Surčinu sa telefonskom centralom u Jakovu.

solarni paneli
Koncept solarnog sistema Telefon inženjering
Komunikacioni sistemi obnovljivih izvora energije

Nadzor i kontrola rada solarnih sistema su neophodni u cilju dobijanja maksimalnih rezultata. Naši solarni sistemi imaju mogućnost daljinske komunikacije, gde se dobija kompletan uvid u rad solarnog sistema, bez obzira na lokaciju instaliranog sistema. Komunikacija se obavlja preko GSM mreže. Stalnim ulaganjem u istraživanje i razvoj, uvodimo inovativna rešenja na polju obnovljivih izvora.

 

Kontakt informacije :

adresa: Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
tel: (+381 11) 316-95-99
fax: ( +381 11) 316-95-39
E-mail: office@telefon-inzenjering.co.rs

Pratite nas :

Copyright © 2013 Telefon-inženjering sva prava zadržana . web dizajn by MD