Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
logo
cenovnik solarnih panela
Podrška & Prodaja
tel: (+381 11) 316-95-99
Radno vreme
Pon-Pet 08:00-16:00

Telefon Inženjering

Lider u oblasti obnovljivih izvora energije
solarni paneli

O nama

solarni paneli

Misija i vizija

solarni paneli

Proizvodi

solarni paneli

Karijera

Izgradnja sistema solarnih kolektora


solarni paneli

U našoj ponudi se nalaze solarni sistemi za grejanje sanitarne vode, sistemi za grejanje vode u bazenima, kombinovani sistemi za grejanje prostora i grejanje sanitarne vode, kombinovani solarni sistemi sa toplotnom pumpom, vazdušni sistemi solarnih kolektora.
Naši sistemi solarnih kolektora su namenjeni kako za domaćinstva, tako i za privredne objekte i predstavljaju najbolji odnos kvalitet - cena , s obzirom da koristimo opremu vrhunskog i potvrđenog kvaliteta.solarni paneli
Sistem solarnih kolektora za grejanje
sanitarne vode
u Sremskoj Mitrovici
solarni paneli
Sistem solarnih kolektora za grejanje sanitarne vode za potrebe auto perionice u Novom Sadu
solarni paneli
Sistem solarnih kolektora za grejanje
sanitarne vode
u Kikindi


Solarni sistemi za grejanje sanitarne vode

Grejanje sanitarne vode pomoću solarnih kolektora je idealno rešenje naročito u letnjem periodu. Dobra pozicija Srbije u pogledu sunčevog zračenja, garantuje dobre prinose energije na godišnjem nivou. Pomoću solarnih kolektora moguće je obezbediti 70% do 80% potreba za sanitarnom vodom na godišnjem nivou. Posebno isplativa investicija ugradnje solarnih kolektora je na objektima koji troše veće količine sanitarne vode kao što su hoteli, restorani, domovi učenika, starački domovi, ali i individualni privatni objekti za stanovanje.

solarni paneli

Solarni sistemi za grejanje sanitarne vode i grejanje objekta

Kombinovani sistem za grejanje sanitarne vode i grejanje objekta uz podršku drugog grejnog kotla je pravi izbor. Sistem se dimenzioniše tako da se maksimalno iskoristi sunčeva energija, a nedostatak energije se nadomesti iz drugog izvora, kao što su kotao na pelet, toplotna pumpa... Tako npr. kombinovanjem solarnog sistema sa toplotnom pumpom obezbeđujemo toplotnu energiju u objektu po daleko povoljnijim cenama u odnosu na konvencionalne sisteme grejanja.

Više informacija o solarnim kolektorima

možete pogledati na našem sajtu:

Solarni sistemi za grejanje sanitarne vode pomoću vakuumskih solarnih kolektora

Solarni vakuumski kolektori odlikuju se visokim stepenom efikasnosti. Ovi sistemi najviše dolaze do izražaja u zimskom periodu, kao i u periodu proleća, jeseni u danima sa manjim sunčevim zračenjem. Temperatura vakuumskih solarnih kolektora može da pređe i 200ºC što ih čini idealnim za visoko temperaturno zagrevanje.U svojoj ponudi imamo sledeće vrste solarnih kolektora:

solarni paneli
Vakuumski kolektori Weser
solarni paneli
Pločasti solarni kolektori Bosch
solarni paneli
SolarVenti solarni vazdušni kolektori
solarni paneli

Solarni sistemi u kombinaciji sa toplotnom pumpom

Inovativno rešenje grejanja sanitarne vode sa efikasnošću čak do 85%. Kombinovani solarni sistem sa toplotnom pumpom predstavlja trenutno najbolje rešenje solarnog zagrevanja vode na tržištu. Toplotna energija se prenosi sa solarnog kolektora do bojlera pomoću ekološkog plina, pri čemu se, u okviru samog bojlera, nalazi toplotna pumpa. Ovakav sistem ima čitav niz prednosti u odnosu na klasična rešenja i to: nema rizika od pregrevanja, nema rizika od zamrzavanja, ne postoji mogućnost stagnacije, može da se instalira na krov ili zid, dug životni vek, odličan odnos kvalitet - cena. Solarni kolektori prenose solarnu energiju 24 sata dnevno 365 dana godišnje, bez problema čak i noću i za vreme hladnih dana.

Telefon inženjering doo - najbolji odnos kvalitet - cena


Telefon inženjering solarne sisteme čine kvalitetne komponente koje garantuju pouzdan rad dugi niz godina. Pri tome, naši sistemi predstavljaju najbolji odnos kvalitet - cena. Imaju čitav niz poboljšanih rešenja u odnosu na konkurenciju. Našim klijentima nudimo kompletnu tehničku podršku. Zastupamo poznate svetske kompanije u oblasti solarne industrije kao što su nemačke kompanije Bosch, Viessmann, Weser, Resol, portugalsku kompaniju Energie, švajcarsku kompaniju Taco Nova.

Kontakt informacije :

adresa: Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
Bosanska 16A, 22304 Novi Banovci
tel: (+381 11) 316-95-99
fax: ( +381 11) 316-95-39
E-mail: office@telefon-inzenjering.co.rs

Pratite nas :
Copyright © 2022 Telefon-inženjering sva prava zadržana . web dizajn by MD