Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
logo
cenovnik solarnih panela
Podrška & Prodaja
tel: (+381 11) 316-95-99
Radno vreme
Pon-Pet 08:00-16:00

Telefon Inženjering

Lider u oblasti obnovljivih izvora energije
solarni paneli

O nama

solarni paneli

Misija i vizija

solarni paneli

Proizvodi

solarni paneli

Karijera

Proizvodi vrhunskog kvaliteta


solarni paneli

Solarni paneli i oprema

Našu ponudu čine proizvodi visokog kvaliteta – solarni paneli, solarne baterije, invertori, regulatori, kao i svi uređaji i oprema koja je potrebna kako bi se konfigurisale solarne elektrane i solarni sistemi koji će predstavljati najbolje rešenje za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u naš asortiman smo uvrstili samo tehnologiju i proizvode renomiranih svetskih proizvođača kao što su Newmax, Fronius , Victron, Rolls, Ultracell, Solar Fabrik, i dr. koji su dokazanog i garantovanog kvaliteta.

Solarni kolektori i oprema

Nudimo sisteme solarnih kolektora, projektovanje i instalaciju samih sistema po principu „ključ u ruke“. Ovi sistemi predstavljaju idealno rešenje kako za domaćinstva, tako i za privredne subjekte i mogu se koristiti za zagrevanje tople vode, kao ispomoć grejanju objekata i za zagrevanja bazena. U ponudi imamo cevaste, pločaste kolektore, Solarventi vazdušne kolektore. Zastupamo poznate svetske kompanije u oblasti solarne industrije kao što su nemačke kompanije Bosch, Viessmann, Weser, Resol, portugalsku kompaniju Energie, švajcarsku kompaniju Taco Nova.

solarni paneli

Vetrogeneratori i oprema

Vetrogeneratori predstavljaju pogodna rešenja za snabdevanje električnom energijom u planinskim područjima, kao i u područjima sa većim intenzitetom vetra. U ponudi imamo horizontalne i vertikalne vetrogeneratore koji su izrađeni modernom tehnologijom i odlikuju se dobrom proizvodnjom energije na niskom broju obrtaja, niskom bukom i izuzetno dobrim kvalitetom. Opremljeni su višestrukim sistemima zaštite i mogu se koristiti za ON Grid i OFF grid aplikacije. U prodaji imamo vetrogeneratore vodećih svetskih proizvođača: Aeolos Engleska, Primus windpower USA ...

Telefon inženjering doo

Zastupamo poznate svetske kompanije u oblasti solarne industrije kao što su nemačke kompanije Luxor, Solar Fabrik, SMA, Kostal, KACO, austrijsku kompaniju Fronius, holandsku kompaniju Victron, američku kompaniju MorningStar, kanadsku kompaniju Rolls.

Hidroturbine i oprema

Mini hidroelektrane predstavljaju veliki potencijal za proizvodnju električne energije. Pogodne su za napajanje električnom energijom izolovanih područja kao što su planinski objekti, seoska domaćinstva, turističke destinacije. Zastupamo kompaniju Eco innovation sa Novog Zelanda u oblasti hidroturbina, a u ponudi su Peltonove, Turgo i Kaplanove hidroturbine.
solarni paneli

Toplotne pumpe i oprema

Toplotne pumpe vazduh - voda postaju sve aktuelniji način za rešavanje problema grejanja i hlađenja objekata. Njihova prednost su, pre svega, niži troškovi instaliranja jer ne zahtevaju građevinske radove oko bušenja bunara. Korišćenje toplotnih pumpi u sistemima grejanja i hlađenja omogućava uštede i do 80% u odnosu na klasične sisteme grejanja. U našoj ponudi možete naći Bosch toplotne pumpe, koje su najnovije generacije i premijum kvaliteta.


Proverena oprema vodećih svetskih proizvođača

Kontakt informacije :

adresa: Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
Bosanska 16A, 22304 Novi Banovci
tel: (+381 11) 316-95-99
fax: ( +381 11) 316-95-39
E-mail: office@telefon-inzenjering.co.rs

Pratite nas :
Copyright © 2022 Telefon-inženjering sva prava zadržana . web dizajn by MD