Razvoj sistema elektro punjača

Razvoj sistema elektro punjenja

Da li ste već kupili električno vozilo ili se još uvek spremate na taj korak? Pretražujete internet kako bi došli do svih potrebnih informacija kako da donesete odluku i šta Vam je sve potrebno za punjenje električnog vozila kod kuće? Mi Vam možemo pomoći u tome!

Primeri sistema elektro punjača

Solarni pokretni agregat

Solarni pokretni agregat

Punjači elektro automobila

Elektro punjači

Elektro punjenje kod kuće

Elektro punjenje kod kuće

Postoji dva osnovna tipa stanovanja – u kući ili stambenoj zgradi sa sopstvenim parkingom i u stambenoj zgradi sa deljenim parkingom. Tako postoji i dva rešenja za elektro punjenje Vaših vozila u zavisnosti od vrste parkinga.

Elektro punjenje za firme

Elektro punjenje za firme

Svaka moderna i ekološki svesna kompanija trebala bi da razmišlja o ugradnji sistema za elektro punjenje električnih vozila. Čak i ako još uvek vaš vozni park niste zamenili ekološki prihvatljivim električnim vozilima, sigurni smo da ćete se u narednom periodu odlučiti za to. Ugradnjom punjača za električna vozila značajno podižete ugled kompanije, privlačite nove i svojim zaposlenima i klijentima pružate benefit.

Elektro punjenje na javnim površinama

Elektro punjenje na javnim površinama

Električna mobilnost i pametni gradovi, uveliko su tema broj jedan kada je u pitanju razvoj infrastrukture. Stalni trend povećanja broja vozila na gradskim ulicama, ali i zagađenje vazduha, dovoljan su razlog da se sve više gradova prilagođava novim trendovima i radi na unapređenju zaštite životne sredine.
Smanjenje zagađenja, nivo buke i potrošnja fosilnih goriva, dovoljan su razlog da poput metropola koje su već na zelenoj listi i vaš grad preduzme korake ka razvoju infrastrukture potrebne za punjenje električnih vozila.

Izdvajamo iz ponude elektro punjača:

EV Charger

EV Charger

Commander 2

Commander 2

Eve Single Pro-line

Eve Single Pro-line
Prednosti električnih automobila

Prednosti električnih automobila

Prednosti električnog automobila nad klasičnim automobilom su kako tehničke, tako i ekonomske prirode.
Motor električnog automobila je jednostavniji, tiši i čistiji od klasičnih automobila sa motorom sa unutarnjim sagorevanjem. Koncept elektro motora je jednostavniji i jeftiniji za održavanje.