Karijera

U skladu sa konstantnim rastom obima posla i povećanim zahtevima tržišta pruža se mogućnost za otvaranje novih radnih mesta.

Telefon inženjering doo je inovativna kompanija sa najvećim iskustvom na polju obnovljivih izvora energije u jugoistočnoj Evropi. Osnovana 2007 godine, orijentisana na poslovne i tehnološke inovacije, zauzela je lidersku poziciju u oblasti obnovljivih izvora energije. Nove tehnologije približavamo svima segmentima društva, sinonim smo za kvalitet i pouzdanost. Profesionalan pristup zahtevima korisnika i konstantno ulaganje u istraživanje i razvoj, pozicionirali su nas u red kompanija koje idu u korak sa svetskim trendovima.

U skladu sa konstantnim rastom obima posla i povećanim zahtevima tržišta pruža se mogućnost za otvaranje novih radnih mesta. Ukoliko želite da se pridružite našem timu, popunite prijavu za zaposlenje. Svaka prijava biće pažljivo analizirana, a kandidati čije prijave najviše odgovaraju zahtevima otvorenog radnog mesta biće uključeni u proces selekcije.

Postanite deo ekipe

Popunite prijavu za zaposlenje

Ukoliko želite da se pridružite našem timu, popunite prijavu za zaposlenje. Svaka prijava biće pažljivo analizirana, a kandidati čije prijave najviše odgovaraju zahtevima otvorenog radnog mesta biće uključeni u proces selekcije.

Dozvoljeni formati su: pdf, doc, docx i zip maksimalne veličine fajla do 10mb