Proizvodi

Zastupamo poznate svetske kompanije u oblasti solarne industrije. Proverena oprema vodećih svetskih proizvođača.

Solarni paneli i oprema

Solarni paneli i oprema

Našu ponudu čine proizvodi visokog kvaliteta – solarni paneli, solarne baterije, invertori, regulatori, kao i svi uređaji i oprema koja je potrebna kako bi se konfigurisale solarne elektrane i solarni sistemi koji će predstavljati najbolje rešenje za Vas.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u naš asortiman smo uvrstili samo tehnologiju i proizvode renomiranih svetskih proizvođača kao što su
Newmax, Fronius , Victron, Rolls, Ultracell, Solar Fabrik, i dr. koji su dokazanog i garantovanog kvaliteta.

Solarni kolektori i oprema

Solarni kolektori i oprema

Nudimo sisteme solarnih kolektora, projektovanje i instalaciju samih sistema po principu „ključ u ruke“. Ovi sistemi predstavljaju idealno rešenje kako za domaćinstva, tako i za privredne subjekte i mogu se koristiti za zagrevanje tople vode, kao ispomoć grejanju objekata i za zagrevanja bazena.
U ponudi imamo cevaste, pločaste kolektore, Solarventi vazdušne kolektore.

Zastupamo poznate svetske kompanije u oblasti solarne industrije kao što su nemačke kompanije Bosch, Viessmann, Weser, Resol, portugalsku kompaniju Energie, švajcarsku kompaniju Taco Nova.

Vetrogeneratori i oprema

Vetrogeneratori i oprema

Vetrogeneratori predstavljaju pogodna rešenja za snabdevanje električnom energijom u planinskim područjima, kao i u područjima sa većim intenzitetom vetra.
U ponudi imamo horizontalne i vertikalne vetrogeneratore koji su izrađeni modernom tehnologijom i odlikuju se dobrom proizvodnjom energije na niskom broju obrtaja, niskom bukom i izuzetno dobrim kvalitetom.
Opremljeni su višestrukim sistemima zaštite i mogu se koristiti za ON Grid i OFF grid aplikacije.

U prodaji imamo vetrogeneratore vodećih svetskih proizvođača: Aeolos Engleska, Primus windpower USA …

Hidroturbine i oprema

Hidroturbine i oprema

Mini hidroelektrane predstavljaju veliki potencijal za proizvodnju električne energije.
Pogodne su za napajanje električnom energijom izolovanih područja kao što su planinski objekti, seoska domaćinstva, turističke destinacije.

Zastupamo kompaniju Eco innovation sa Novog Zelanda u oblasti hidroturbina, a u ponudi su Peltonove, Turgo i Kaplanove hidroturbine.

Toplotne pumpe i oprema

Toplotne pumpe i oprema

Toplotne pumpe vazduh – voda postaju sve aktuelniji način za rešavanje problema grejanja i hlađenja objekata. Njihova prednost su, pre svega, niži troškovi instaliranja jer ne zahtevaju građevinske radove oko bušenja bunara.

Korišćenje toplotnih pumpi u sistemima grejanja i hlađenja omogućava uštede i do 80% u odnosu na klasične sisteme grejanja.

U našoj ponudi možete naći Bosch toplotne pumpe, koje su najnovije generacije i premijum kvaliteta.